Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Vučić i Ružić najavili priznavanje tzv. države Kosovo

Vučić je danas u Briselu dogovorio teren za konačno priznavanje tzv. države Kosovo, a tome prethodi promena Ustava Republike Srbije, što je čak najavio i ministar Branko Ružić.


Ovim potezima, Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, nastavile su ispunjenje zahteva svojih gazda iz Brisela.


Vučić je najavio mogući nastavak pregovora na predsedničkom nivou, što je jasan pokazatelj da on smatra Kosovo i Metohiju državom, a i koliko on zapravo poštuje Anu Brnabić, koja će samo potpisati priznavanje tzv. države Kosovo.


On je svoju današnju posetu Briselu krunisao izjavom da nema pogovora da će se zajednica srpskih opština na Kosovu i Metohiji formirati i to smatra velikim uspehom.


Formiranje te zajednice, ne samo što je ključna stvar u predaji Kosova i Metohije šiptarskoj mafiji, već je taj potez konačno odricanje od naše južne pokrajine.


Ko želi da sačuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije on ne sme da prizna, niti da prihvati formiranje bilo kakvih zajednica.


Šta će nam zajednica, ako je zemlja srpska, kao što tvrdi Vučić?


Dakle, ponovo laž i medijska predstava direktno iz Brisela.


Izgleda da je i Branko Ružić dobio poziciju ministra u novoj Vladi, sa jasnim zadatkom da on bude istaknuti član SPS-a koji će raditi u pravcu priznavanja tzv. države Kosovo.


U ovome nas utvrđuje Ružićeva izjava, da svi oni koji misle dobro Srbiji treba da sagledaju i eventualnu potrebu „neke vrste doziranja ili nijansiranja“ sadržaja preambule,




Šta to konkretno znači?


To znači, da će oni promeniti Ustav i priznati tzv, državu Kosovo, radi opstanka na vlasti, jer nema toga što SPS neće prihvatiti radi vlasti.


Pre par dana je Igor Bečić, u ime Srpske napredne stranke javno izneo stav da naprednjaci priznaju tzv. državu Kosovo, nakon toga Ana Brnabić postaje premijer. Branko Ružić juče u ime SPS-a izjavljuje da je potrebno naći neku vrstu nijanse, kako bi se promenio Ustav, a danas veliki vođa, sa Tačijem i Mogerinijevom u Briselu dogovara konačnu predaju Kosova i Metohije.


Da li mogu jasnije reći da su se odrekli Kosova i Metohije ili nekome u Srbiji još to nije jasno?


Ova Vlada biće najveća prevara i izdaja srpskog naroda u prethodnih dvadeset i sedam godina.


Ako opozicija želi da sačuva svoju državu, naciju i teritoriju, hitno se mora naći zajednički jezik i zajedničko delovanje u smeru očuvanja Ustava Republike Srbije i odbrane države i svih građana Srbije.


Stav Dveri je jasan. Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije, što ne može promeniti nikakva Briselska administracija, niti aktuelna izdajnička vlast u Srbiji.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: