Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Načelniče policije, ne mešajte se u politiku!

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri upozorava načelnika Policijske uprave Čačak Draška Darijevića da se ne meša u lokalnu politiku i svoj posao obavlja profesionalno i nepristrasno.

To ako ste Vi na mesto načelnika čačanske policije postavljeni politički, mimo rezultata konkursa za izbor načelnika, ne znači da sada taj dug za to političko postavljenje treba da vraćate stajanjem na stranu lokalne vlasti. Bolje bi Vam bilo da konačno posle mnogo godina Policijska uprava Čačak podnese izveštaj gradskoj skupštini o bezbednosnom stanju u našem gradu i uhapsi makar jednog lokalnog dilera droge u Čačku, nego da se mešate u politiku. 

          Pravo pitanje za Vas je zašto se Policijska uprava 6. jula nije odazvala na poziv odbornika Dveri da utvrdi ko su ljudi iz privatnog obezbeđenja SNS-a koji su sprečavali ulazak odbornika opozicije na sednicu skupštine grada? Smete li da zajedno preslušamo snimke svih poziva toga dana i uverimo se da ste poziv dobili, ali se pozivu niste odazvali? Da li ćete kao u beogradskoj Savamali ostati gluvi na pozive građana kada i u našem gradom počnu da intervenišu SNS batinaši?

          Svojim oglašavanjem ste samo potvrdili istinitost navoda Aleksandra Tanaskovića, šefa odborničke grupe Dveri u skupštini grada Čačka, da su četiri policajca juče popodne upala u njegovu kuću i uznemiravala mu porodicu u njegovom odsustvu, iako Vam je u prisustvu više svedoka obećao da će se uredno odazvati pozivu po povratku sa službenog puta u Beograd.

Sve je, nažalost, jasnije da policija nije u službi građana već SNS i da pred zakonom nisu svi jednaki. Navedite nam kada se Aleksandar Vučić odazvao na bilo koji poziv na saslušanje po raznim tužbama, na koji – kako Vi tvrdite – moraju da se odazovu svi građani pa i političari, koji nisu mimo zakona. Još jednom Vas molimo da se više ne mešate u politiku i da radite svoj posao. U tome možete da se ugledate na vrhunce profesionalce u svom poslu, kao što je bio Vaš prethodnik na mestu vršioca dužnosti načelnika PU Čačak Dejan Živaljević.  


Info služba Dveri u Čačku

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: