Српски Покрет Двери - Лого
Search
Poseta narodnih poslanika Aranđelovcu

Predsednik Srpskog pokreta Dveri i narodni poslanik Boško Obradović, kao i narodni poslanik Marija Janjušević, posetili su aranđelovačku opštinu i tom prilikom razgovarali sa građanima Aranđelovca i članovima OO Dveri.


Posećena je Zelena pijaca u Aranđelovcu gde su narodni poslanici Dveri mogli da se uvere, u direktnom razgovoru sa poljoprivrednim proizvođačima, o njihovom teškom statusu i problemima sa kojima se suočavaju zbog niskih otkupnih cena proizvoda. U isto vreme, moglo se čuti da je prodaja poljoprivrednih proizvoda sve teža i zbog sve lošije kupovne moći građana iz godine u godinu, ali i zbog nemanja subvencije od strane države. Narodni poslanici Dveri su naišli na izuzetnu ljubaznost i otvorenost kako prodavaca, tako i prisutnih građana.




Nastavak razgovora usledio je i na gradskom Trgu, uz izuzetnu srdačnost i zahvalnost građana Aranđelovca zbog posete Boška Obradovića i Marije Janjušević, a tom prilikom Boško Obradović je dao i izjavu za regionalnu RTV „Sunce“.




Nakon toga, posetili smo i ustaničko selo Orašac, gde smo imali čast da nas ugosti ugledni orašački poljoprivrednik Rajko Anić, koji, zajedno sa svojom porodicom, obrađuje preko 20 hektara zemlje i gaji preko 80 ovaca.




Poseta Aranđelovcu završena je odlaskom na otvaranje Smotre „Mermer i Zvuci“ i prisustvom na koncertu muzičke grupe VIVA VOX. Narodni poslanici Boško Obradović i Marija Janjušević su i tada razgovarali sa prisutnim građanima, koji su im i lično preneli nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalazi kako Aranđelovac, tako i celokupna država Srbija.


 

Informativna služba Dveri u Aranđelovcu




Fotogalerija:



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: