Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Vučić je malo nervozan

Dveri se od svog postanka zalažu za očuvanje granica Srbije, dakle granica unutar kojih su Kosovo i Metohija. Nikada nismo predlagali ograđivanje od svojih komšija. Sa makedonskim narodom imamo zajedničku prošlost i delimo mnoge tradicionalne vrednosti.


Mi razumemo Vučića da mora da napadne Dveri, posebno sada kada se rodoljubiva opozicija ujedinjuje i kada rejting Dveri raste. U nedostatku argumenata nam je zamerao akcenat, ali sada je prevazišao samog sebe, a to zaista nije lako.


Povodom zlonamerne insinuacije Aleksandra Vučića, koju je izrekao sinoć u Dnevniku na RTS-u, da Dveri i njihovi saveznici predlažu zatvaranje granica prema Makedoniji, možemo samo ponoviti da je Vučić kao čuveni medijski manipulator ponovo netačno predstavio stavove Dveri.


Javnosti je oduvek poznat stav Dveri, da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da je Vučić zarad opstanka na vlasti rešio da ispuni obećanje dato svojim stranim gazdama i da se odrekne naše južne pokrajine.


Narod Makedonije je sa srpskim narodom blizak i dobro se razumemo. Razumemo da je diplomatski skandal i svađa nešto što narod ne želi, preko čega Vučić želi da zamaskira veleizdaju i predaju Kosova i Metohije.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: