Српски Покрет Двери - Лого
Search
Novo poniženje za Čačak  -  Vučićev kum umesto pod istragom na direktorskoj funkciji

Ovo je nastavak katastrofalnih i ponižavajućih postavljenja nestručnih partijskih kadrova SNS na ključna mesta u gradskom rukovodstvu. Obrazovanje, zdravstvo, javna preduzeća i ustanove, sve se tokom leta našlo na udaru raspomamljene gradske vlasti, kao da se nekome mnogo žuri da stavi recke „završeno“ na već legendarni podugački spisak donatora predsedničke kampanje.


Vest da je bivši direktor Turističke organizacije Čačka, Miodrag Stevanić, imenovan na mesto upravnika zaštićenog područja Ovčarsko-kablarske klisure izazvala je opšte zgražavanje među pristojnim građanima ovog grada koji se sa nevericom pitaju, čime je on to mesto zaslužio. U tu svrhu, smatramo da je važno napraviti presek radne biografije uvaženog upravnika i podsetiti sve koji su zaboravili na njegova postignuća u karijeri.  


Dakle, krenućemo od trenutnih pozicija na kojima porodica Stevanić stoluje u Čačku.


Miodrag Stevanić – upravnik zaštićenog područja Ovčarsko-kablarske klisure, supruga – zaposlena u Gradskoj stambenoj agenciji, sin Miloš – direktor Sportskog centra „Mladost“, snaha – zaposlena u Gradskoj upravi za finansije. Takođe, svi se nalaze na spisku donatora Vučićeve predsedničke kampanje. Doduše, u njihovom slučaju bi to, verovatno i bilo normalno, pošto su u kumovskim vezama sa porodicom Vučić, ali da je za to izdvojen novac iz sopstvenih prihoda, a ne novac građana Srbije.


Nivo gađenja se pojačava uvidom u spisak protraćenog novca koji je vrli gospodin Stevanić „opredelio“ za poboljšanje turističke ponude Čačka za vreme njegovog neslavnog mandata na mestu direktora TOČ-a.



Za sve navedeno, ispostavilo se da na kraju niko nije odgovarao, što zbog zastarelosti, što zbog nedostatka dokaza. Stara i dobro poznata priča naše Srbije. Epilog je, da umesto da izdržava zatvorsku kaznu zbog svojih nedela, Stevanić biva nagrađen mestom upravnika, a novi direktor Jakovljević poletno i vizionarski izražava nadu da će Ovčarsko-kablarska klisura, pod diregentskom palicom novog upravnika, konačno procvetati.


Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: