Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Majmunisanje nacije dok se ulazi u Vladu sa ratnim zločincem Haradinajem

U trenutku kada Aleksandar Vučić priznaje nezavisno Kosovo ulaskom u vladu sa ratnim zločincem Haradinajem, javnost u Srbiji preplavljena je vestima o majmunu kao glavnom zvezdom rijalitija Zadruga. Od Mitrovićevog majmunisanja nacije, daleko je opasniji pokušaj magarčenja od strane Aleksandra Vučića.


Srpski pokret Dveri je uputio zvaničan zahtev REM-u i Ministarstvu kulture da se zabrani emitovanje rijaliti programa na nacionalnim frekvencijama.


Izvrgavanje ruglu roditeljstva i  zloupotreba životinja samo su dodatni razlog da se zabrani emitovanje rijalitija Zadruga, ali i eventualnih novih pokušaja da se srpski medijski prostor zagađuje na taj način.


U ovom slučaju građani Srbije dodatno su oštećeni zamagljivanjem, prikrivanjem činjenice da je Aleksandar Vučić, koji je nedavno preuzeo potpunu odgovornost za pregovore o statusu Kosova i Metohije, učešćem svojih predstavnika omogućio ratnom zločincu Haradinaju da napravi kvazivladu kvazidržave Kosovo.


Nekoliko dana pre toga, njegova marioneta u liku srpske premijerke Brnabić, izjavila je da su Srbi na Kosovu i Metohiji manjina.


Svesni smo da je život u Srbiji težak i da režim u dogovoru sa Pinkom pokušava da građanima odvuče pažnju sa svakodnevnih problema, nemaštine, nezaposlenosti i sveukupne bede i veleizdaje, ali postoje granice koje nikada ne smeju da se pređu.


Naša granica je da nema granice između Srbije i njene južne pokrajine, zatim porodica, roditeljstvo i ljudsko dostojanstvo. Dveri su i ovoga puta dokazale da su iskreni borci za dobrobit građana Srbije i da smo spremni da ih aktivno štitimo bez oklevanja.


Građani to od nas mogu da očekuju i ubuduće, bez rezerve i bez kalkulacija o tome da li će se nekome zameriti.


 


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: