Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Vreme je za proteste protiv Vučićeve vlasti i da Srbija ode u posetu na RTS

Pozivamo sve koji isto misle da nam se priključe na završnom protestu u subotu, 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Republike Srbije, a onda svi zajedno idemo da gostujemo na Dnevniku 2 na RTS u 19, 30 časova.


U Čačku je 01. septembra održana zajednička konferencija za medije Boška Obradovića i Milana Stamatovića.


Ovako više ne može. Pod aktuelnom vlašću svi postajemo jeftina radna snaga i socijalni slučajevi. Svi zdravstveni i prosvetni radnici, svi policajci i vojnici, poniženi su. Svi penzioneri, zaposleni u javnom sektoru, bankarski klijenti – opljačkani su. Seljaci, poljoprivreda i selo su zaboravljeni. Radnici rade kod stranih gazdi za minimalac i bez ikakvih radničkih prava.




Domaći tajkuni još uvek su na slobodi, kao i političari koji su nas uništili i opljačkali. Sve priče SNS bile su propaganda i laž. Nećemo izdaju Kosova i Metohije. Nećemo Vučićeve slike u našim ambasadama, kasarnama i školama. Nećemo predsednika države koji je pokrao izbore i već šest godina ne sme da izađe na TV duel.


Nećemo više da živimo u medijskom mraku. Zato krećemo u marš za Beograd, marš slobode i pravde, marš za sve koji su socijalno i pravno ugroženi pod vlašću, marš u ime svih radnika i seljaka, marš u ime Srba sa Kosova i Metohije koji su ostavljeni na milost i nemilost šiptarske vlasti, marš za bolji život svih naših porodica.




Cilj našeg marša je RTS koji mora biti oslobođen. RTS svako veče mora da ima političku emisiju u kojoj će se sučeljavati mišljenja vlasti i opozicije na razne društvene i političke teme.


Informativni program mora da sadrži mnogo više prostora za opoziciju, kao i mnogo više vesti iz svih delova Srbije, a ne samo Beogradsku hroniku u udarnim terminima. Od svega ovoga nema odstupanja. Dok ne obezbedimo slobodu medija – neće biti fer i poštenih izbora.


Pozivamo sve koji isto misle da nam se priključe na završnom protestu u subotu, 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Republike Srbije, a onda svi zajedno idemo da gostujemo na Dnevniku 2 na RTS u 19, 30 časova. Srbija dolazi da poseti RTS. Vreme je za proteste protiv ove vlasti i za oslobođenje medija.


 


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: