Српски Покрет Двери - Лого

Dveri: Ana Brnabić dolazi da dogovori održavanje gej parade u Čačku iduće godine

Kako Dveri ekskluzivno saznaju od insajdera iz gradske vlasti, glavni razlog posete Ane Brnabić Čačku je da sa gradonačelnikom i gradskim većem dogovori da prvi sledeći grad koji će organizovati gej paradu posle Beograda i Niša bude upravo naš grad.

To je razlog zašto su sastanci predsednika Vlade sa gradskim rukovodstvom nakon početnog slikanja zatvoreni za medije. Izvor iz gradske uprave koji nam je dostavio ovu informaciju svedoči da je došlo do velike pobune među članovima gradskog veća koji ne žele da Čačak bude novi poligon za eksperimentisanje sa gej paradama.

 

Nakon održavanja sada već dve gej parade godišnje u Beogradu, i prve održane gej parade van Beograda – ove godine u Nišu, očito je da ideolozi promocije homoseksualizma žele da dođu baš u zapadnu Srbiju kao epicentar odbrane tradicionalnih i porodičnih vrednosti u Srbiji.

 

Čačak je očito namerno izabran kao provokacija jer je najveći opozicioni grad danas u Srbiji i mesto u kome vlada veliko poštovanje prema hrišćanskim i porodičnim vrednostima.

 

Srpski pokret Dveri izražava svoje oštro protivljenje organizaciji gej parade u Čačku od strane aktuelnog predsednika Vlade Ane Branabić i gradskog rukovodstva. Ovo je veliko poniženje za naš grad i pokušaj da se isprovociraju svi koji drže do osnovnih duhovnih i moralnih vrednosti srpskog naroda.

 

Umesto da nam Ana Brnabić odgovori na pitanje kada će Vlada Srbije konačno podržati otvaranje novih radnih mesta u Čačku – mi dobijamo organizaciju još jedne gej parade. Umesto da nam Vlada Srbije odgovori gde je naših 300 miliona dinara godišnje koliko nam otimaju iz gradskog budžeta Dinkićevim i Brnabićkinim izmenama Zakona o finansiranju lokalnih samouprava – oni žele da našoj deci nameću izopačeni sistem vrednosti i antihrišćanske životne stilove.

 

Ponavljamo da nemamo ništa protiv homoseksualaca koji i u našem gradu mirno i slobodno žive svoje živote, ali imamo itekako protiv da neko sa strane nameće našoj deci nešto što je suprotno javnom i porodičnom moralu.

 

Ana Brnabić nije dobro došla u naš grad ako je osnovni razlog njenog dolaska nagovaranje gradskog rukovodstva da sledeće godine gej parada bude organizovana u Čačku. Neka ode u posetu svom koalicionom partneru Ramušu Haradinaju ili Muameru Zukorliću pa u Prištini ili Novom Pazaru organizuje gej parade.

 

Čačak je stari hrišćanski i srpski grad koji neće dozvoliti ovakve eksperimente i provokacije od strane republičke vlasti koja se odnarodila i služi isključivo zapadnim interesima, ne poštujući naš srpski nacionalni identitet i tradiciju. Parada srama neće proći u Čačku!

 

 

 

Info služba Gradske organizacije Dveri – Čačak

foto: Tanjug/Milutin Marković

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: