Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Rijaliti krenuo i na RTS-u

Predsednik Dveri, Boško Obradović, bio je u pravu kada je upozoravao na sednici Odbora za ljudska prava, da gej parada nije cilj homoseksualnog lobija, već ulazak u sistem, kako bi većinskoj tradicionalnoj Srbiji bila nametnuta ideologija homoseksualizma, i još gore, da je cilj da naša deca to prihvate kao normalno.

Juče smo bili svedoci promovisanja ideologije homoseksualizma i razvrata i to direktno 24 sata UŽIVO na RTS-u, nacionalnoj televiziji.

U okviru Bitefa je trajala predstava ”Olimp”, koja se uživo prenosila na RTS –u 24 sata, čime su prekršena pravila o puštanju sadržaja za odrasle, a o dečijim pravima da ne i govorimo.

Dakle, naša deca bila su izložena jednoj psihološkoj torturi, gde su se mogle videti najužasnije scene, koje poptuno otvoreno promovišu homoseksualizam i nemoral najgore vrste.




Zar građani Srbije pretplatu plaćaju da bi se maloletnim licima promovisao LGBT ideologija i to u kulturnom programu?

I ono što je najgore jeste, da se sve ovo dešavalo pod pokroviteljstvom ministarstva za kulturu i Grada Beograda?

Zar Željko Mitrović uređuje program i na RTS-u?

Gde je Regulatorno telo za elektronske medije da sankcioniše ovakav program?




Zar je ovo kulturni sadržaj koji želimo da gledaju naša deca?

Dveri staju u odbranu porodičnih vrednosti i psihičkog zdravlja dece i građana Srbije.

Zato zahtevamo hitnu smenu ministra kulture Vukosavljevića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i odgovornog urednika  Kulturnog programa na RTS-u.

Kada Dveri dođu na vlast, promocija ideologije homoseksualizma maloletnim licima biće strogo zabranjena, a porodične vrednosti biće najzastupljenije na nacionalnoj televiziji.

 

 

Savet za porodicu i socijalna pitanja

Srpksog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: