Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Maja Gojković – naprednjačka histerija i lopovluk u direktnom prenosu sednice Narodne skupštine

Maja Gojković zbog novosadskog kriminala treba da bude u zatvoru, a ne na čelu Narodne skupštine.


Maja Gojković, histerični sluga Aleksandra Vučića, danas je izazvala novi skandal u Narodnoj skupštini Republike Srbije, kada je naočigled kompletne javnosti ukrala 257 minuta koliko je sledovalo do kraja rasprave o amandmanima na dva važna prosvetna zakona. Pored dosadašnjih isključivanja mikrofona, kažnjavanja i isterivanja sa sednice narodnih poslanika opozicije, Maja Gojković je sada pribegla i otvorenoj krađi vremena i zabrani opoziciji da uopšte govori u onom vremenu koje je zagarantovano Poslovnikom o radu Narodne skupštine.


Glavni razlog za sve ovo je u tome što Maja Gojković na silu želi danas da završi ovu skupštinsku sednicu, jer kada bi se ona nastavila sutra Vlada Republike Srbije imala bi obavezu da dođe u parlament i odgovara na pitanja narodnih poslanika, kako nalaže Poslovnik jer je poslednji četvrtak u mesecu. Toga se naprednjačka vlast najviše boji, jer već punih godinu dana ministri u Vladi niti jednom nisu došli u Narodnu skupštinu da odgovaraju na poslanička pitanja niti su podneli izveštaj o svom radu. 




Danas je svako u direktnom prenosu mogao da vidi mobing, bahato i nasilničko ponašanje Maje Gojković prema zaposlenima u Narodnoj skupštini, što je bila samo maska za sakrivanje istine o krađi vremena i skraćenju zasedanja. Ovo Maji Gojković nije prvi put da krade jer je već poznati učesnik niza kriminalnih afera dok je bila u novosadskoj gradskoj vlasti. Kao i Željko Mitrović i Aleksandar Vulin, i Maja Gojković izbegava krivično gonjenje i zasluženu zatvorsku kaznu tako što verno služi nasilničkom i lopovskom režimu Aleksandra Vučića.


Ovaj pokušaj ukidanja Narodne skupštine Republike Srbije je uvod u medijsku i svaku drugu diktaturu vlasti pred nastupajuće gradske izbore u Beogradu, koji donose mogućnost političkih promena i smene katastrofalne naprednjačke vlasti.


 


Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: