Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dnevni list Danas grubo obmanuo javnost

Obaveštavamo medije i javnost da naslov koji je priredila redakcija dnevnog lista ”Danas” za 29.septembar 2017, sa tekstom ”DS i Dveri podržavaju Jankovićev protest”, predstavlja neistinu, dovodi javnost u zabludu i ne odražava zvaničan stav Srpskog pokreta Dveri, kao ni stav predsednika Dveri, Boška Obradovića.

Zahtevamo od uredništva dnevnog lista ”Danas” da, u cilju pribavljanja veće čitanosti, ne posežu ka bombastičnim i ”nafriziranim” naslovima u stilu medija pod kontrolom aktuelne vlasti i ne otvaraju prostor za manipulaciju političkim stavovima i dezinformisanje javnosti. 

Tražimo da isprave svoj propust, i objave ovaj odgovor na spornu informaciju i istinito obaveste javnost o stavu  pokreta Dveri. 

Dveri podržavaju borbu za fer izbore i slobodu medija, ali ne podržavaju, niti učestvuju na protestima prozapadne opozicije. Jedini protest koji podržavamo, i na koji pozivamo naše pristalice je narodni protest koji organizuju vojni i policijski sindikat  i druga udruženja, koji je zakazan za 7. oktobar. 




Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: