Српски Покрет Двери - Лого
Search
Srđan Nogo lakše povređen u saobraćajnom udesu

Narodni poslanik Dveri, Srđan Nogo imao je saobraćajni udes danas u popodnevnim časovima u ulici Kneza Miloša u centru Beograda. Iz do sada nerazjašnjenih razloga automobil kojim je upravljao Nogo skrenuo je u levu saobraćajnu traku.

Prema izjavi Srđana Noga, automobil je iz čista mira odjednom skrenuo u levu traku. Nogo je dodao da je pre tri dana na istom vozilu zatekao isečenu gumu, koju je odmah zamenio drugom. Na automobilu su vidni tragovi oštećenja, ali i neprirodan položaj levog prednjeg točka, koji ukazuju na mogućnost sabotaže.


Srđan Nogo je lakše povređen i nalazi se na lekarskom pregledu u Urgentnom centru u Beogradu.




Srpski pokret Dveri izražava osnovanu sumnju da je na vozilu kojim je upravljao Nogo, izvršeno namerno oštećenje upravljačkog mehanizma. S obzirom da je Nogo u prethodnim danima i isključen sa sednice Narodne skupštine zbog iznošenja činjenica o sprezi organizovanog kriminala i vrha vlasti, kao i zbog sve vidljivije nervoze Vučićevog režima kada je Nogo iznosio dokaze o korupciji na najvišem državnom nivou, izražavamo zabrinutost za život narodnog poslanika Dveri i njegove porodice i tražimo od nadležnih organa da hitno izvrše uviđaj i utvrde činjenice da li su naše sumnje opravdane.


Poručujemo režimu, ukoliko se ustanovi bilo kakva kriminalna umešanost u ovaj slučaj, da im ovo neće proći i da neće zaustaviti niti zaplašiti Dveri u otkrivanju istine i smenjivanju ove bahate i kriminalne vlasti, koja je upropastila Srbiju kao ni jedna u poslednjih 27 godina višestranačja.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: