Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Narodna skupština je ogledalo njene većine

Odbacujemo insinuacije Maje Gojković da opozicija ne želi dogovor ni o čemu. Ona je ukinula sve institute koji su tekovina parlamentarizma. Dveri na to neće pristati i nastavićemo da se borimo na sve načine da vratimo narodu državu koju su hidžab-predsednici, poklonici Murata i ljubitelji osmanskih zurli oteli.

Očito je da hidžab-Maja, koja je potpuno nezasluženo na tako visokoj poziciji kao što je funkcija predsednika Narodne skupštine, ne razume drugi jezik osim jezika pobune. Zato su narodni poslanici Dveri krenuli da se njoj i pripadnicima vladajuće većine obraćaju njima razumljivim jezikom.


Strpljivo smo pokušavali, čekali i trpeli uvrede preko godinu i po dana skupštinskog rada da nam bude dozvoljeno da slobodno govorimo. Kako Dverima to nije dozvoljeno zbog istine koju iznosimo o sprezi najvišeg vrha vlasti i organizovanog kriminala i pljačke od strane ovog režima, rešili smo da se sami izborimo za ustavom zagrantovano pravo na slobodu mišljenja i govora.


Ne plašimo se neoosmanlijskih podanika, NATO poklonika, MMF zavisnika, kosmetskih izdajnika i Soroševih balkanskih saradnika svih sabranih u vladajućem režimu.


Da su netačne tvrdnje Maje Gojković da Dveri i Boško Obradović neće dogovor o normalom funkcionisanju Narodne skupštine i njene tvrdnje da kolegijumi nemaju smisla je i predlog za dopunu dnevnog reda, koji dostavljamo javnosti na uvid, a koji je Boško Obradović, kao predsednik  PG Dveri, predložio Maji Gojković da stavi na dnevni red trećeg redovnog sastanka Kolegijuma Narodne skupštine.


Gojkovićeva već treći kolegijum od početka saziva drži pro-forme i na pola sata pre početka Prve sednice, jasno dajući do znanja opoziciji da nije raspoložena ni da razmotri, a kamoli da uvaži predloge opozicije.


O tome koliko su naprednjaci demokratični govori i činjenica da su kazne i udaljenja sa sednice u 95% slučajeva bile primenjene protiv opozicije. Jezik uvreda i prljavštine kojima vladajuća većina nekažnjeno zasipa opoziciju zbog argumentovane kritike nije ogledalo propalog parlamentarizma, već vlasti koja čini većinu. Kad u skupštinskim klupama budu sedeli pristojni ljudi, koji su sada manjina, i slika Narodne skupštine biće bolja. Slika Narodne skupštine je uvek odraz njene većine.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: