Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ivan Kostić:  Upravo Vučić i njegovi politički poslušnici najviše maltretiraju i ponižavaju žene

Povodom orkestrirane hajke Vučićevih poltrona iz redova SNS, SPS, Jedinstvene Srbije i Pokreta socijalista na narodne poslanike Dveri poručujemo da niko od političara nije do sada tako ponizio i izmaltretirao ženu kao Aleksandar Vučić lično, njegov gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov skupštinski bukač Marijan Rističević, za koje postoje svedočenja o nasilju u porodici.

Upravo Vučić i njegovi saučesnici najviše ponižavaju žene, što dokazuje i neviđeni pritisak na predsednika Narodne Skupštine Maju Gojković od strane vladajuće koalicije, gde je oni primoravaju da svesno danima laže javnost da je povređena, iako postoji više svedoka da je niko od narodnih poslanika Dveri nije ni taknuo.

Ona više nije psihofizički spremna da ispunjava sve zamisli njenog lidera i time sebe i instituciju Narodne skupštine vodi ka najdubljem talogu srpske politike. Zato ponavljamo poziv da Maja Gojković objavi snimak sigurnosnih kamera iz njenog kabineta koje bi pokazale šta se zaista desilo.

Izgleda da Vučić i vučićevci, koji imaju bogato sopstveno iskustvo po pitanju maltretiranja žena u porodici, stranačkim redovima, svetu novinarstva – sada svoj višegodišnji stil ponašanja hoće da predstave kao obrazac ponašanja narodnih poslanika jedinog političkog pokreta u Srbiji koji brigu i zaštitu porodice i žena stavlja u centar političkih zbivanja.  

A u isto vreme njihovi kumovi poput Željka Mitrovića i drugih partijskih televizija SNS u svojim emisijama 24 sata degradiraju žene. „Zadrugaˮ i „Paroviˮ su prava slika politike SNS prema ženama!

Pozivamo pravosudne organe da završe sudske procese Siniši Malom i Marijanu Rističeviću po pitanju nasilja nad ženama, pa će onda narod napokon saznati ko najviše nipodoštava i gazi žene u Srbiji.

.

Autor je narodni poslanik i član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: