Српски Покрет Двери - Лого
Search
Mitrović u NATO osinjaku: Nisam se plašio NATO-a, ne plašim se ni sad

Zato sam ovde danas, da progovorim istinu. Metodologije se jesu promenile, ali je NATO nastavio da nas uništava, možda i gore nego 99. – rekao je potpredsednik Dveri, dr Predrag Mitrović, u okviru Pete NATO nedelje u Beogradu u organizaciji Centra za evro-atlantske studije (CEAS) Jelene Milić.

 „Imajući u vidu izjave koje ste spomenuli, želim da kažem da u Srbiji više apsolutno ne postoji mogućnost za promociju istine. Što imate više para imate više prava, a sa više prava imate i mogućnost da nametnete vašu „istinu“.

Dr Mitrović je naglasio da on o tome ima pravo da posvedoči činjenicom, da se kao ratni veteran i rezervni odlikovani oficir vojske koja je ratovala protiv NATO pakta 1999. godine nije plašio NATO-a, niti se, po njegovim rečima sada plaši NATO-a.

„Zato sam ovde danas, da progovorim istinu. Metodologije se jesu promenile, ali je NATO nastavio da nas uništava. O tome govori činjenica da rat 1999. godine po pravnoj terminologiji nije završen između tadašnje Jugoslavije i NATO-a, već  je upisan kao primirje, a ne kao prekid ratnih dejstava. NATO je nastavio da deluje nekim drugim metodama koje su možda više štete donele nego metode iz 1999.

Nakon ovih reči, potpredsednik Dveri, dr Predrag Mitrović, koji je i nosilac medalje za zasluge u oblastima odbrane i bezbednosti, prekinut je i dozvoljeno mu je samo da postavi još jedno pitanje, na koje nije dobio odgovor, a pitanje je glasilo:

„Koliko planirate da uložite novca u medije, da potpuno slomite Republiku Srbiju i dovete ovaj narod do nestanka“ – zaključio je Mitrović.

Jelena Milić, dokazani NATO lobista, nakon ovog pitanja, uzela je mikrofon i napala Dveri, stajući u odbranu agresora koji je bombardovao našu državu.



 

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

 


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: