Српски Покрет Двери - Лого
Search
Radojičić: Vučić sa agentima CIA radio na hapšenju srpskog heroja?

Da li je Vučić zajedno sa agentima CIA, po nalogu Mikija Rakića, učestvovao u lociranju najtraženijeg Haškog optuženika – pitao je narodni poslanik Dveri, Zoran Radojičić, Aleksandra Vučića na današnjem zasedanju Narodne skupštine.

Zoran Radojičić pitao je još Vučića, da li poznaje Šon Ficpatrika i Bila Džejmsa, i da li se sa njima ponovo sreo prilikom njegove poslednje posete Vašingtonu.


„Pomenuta dvojica direktno nadziru sve kadrove CIE po Srbiji, i bili su direktno nadređeni Mikiju Rakiću,  vašem bivšem šefu, i osnivaču SNS-a.


Gospodine Vučiću, da li ste po nalogu Mikija Rakića učestvovali u lociranju Ratka Mladića za šta vam se javno zahvalio  Bruno Vekarić i da li ste u vašem vinskom podrumu u Jajincima organizovali sastanke sa pojedincima, a reč je o više od 10 lica, koji su prema informacijama CIE imali saznanja o kretanju generala Mladića, i istima, uz francusko vino koje Vam je poklonio Cane Subotić, nudili novac i druge usluge kako bi vam otkrili lokaciju generala?” – zaključio je Radojičić.


Informativna služba Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: