Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Beograd: Novo preduzeće na Zvezdari za udomljavanje stranačkih kadrova

Skupština opštine Zvezdara osnovala novo Javno preduzeće „Poslovni centar Zvezdara“. Zašto? Da se udome kadrovi i zaradi novac preko politike.

Novo javno preduzeće „Poslovni centar Zvezdara“ osnovano je na 10. sednici GO Zvezdara koja je održana 23. oktobra. Delatnosti kojima treba da se bavi, a ima ih oko 100, veoma su široke: održavanje higijene, izgradnja stambenih objekata, rušenje objekata, zatim tu su hoteli, moteli, ostali dnevni smeštaj, poslovanje nekretninama, turistički aranžmani, lizing automobila, odmarališta i slični objekti za kraći boravak, auto kampovi i da ne nabrajamo više.


Za ovako širok spektar poslova neophodno je zaposliti, čitaj udomiti, veliki broj članova SNS koji su se pobunili jer im nije ništa zauzvrat „dato“ za njihov nesebičan rad u SNS stranci – preduzeću.


Javnost je upoznata sa zabranom zapošljavanja više godina i naravno svi obrazovani sa pravim diplomama, koji nisu članovi SNS, ne mogu ni da maštaju, a kamoli da se stvarno zaposle. To što postoji zabrana zapošljavanja, nije smetalo opštini da osnuje novo preduzeće i krene u zapošljavanje kadrova SNS-a.


Ovo novo Javno preduzeće je novi namet svima nama, običnim građanima Zvezdare i Beograda. Problemi koji će se pojaviti, pored nerada gradskih službi: gradskog  zelenila, čistoće, inspekcija…, biće preklapanje ovlašćenja i obaveza i jednih i drugih, a to će se sve obiti o glavu građanima u stilu „mi nismo nadležni“. I tako u krug.


Očigledno je da su građani umorni od svakodnevne borbe za goli opstanak svoje porodice i nemaju više snage da se suprotstave ovakvom tendencioznom uništavanju svega dobrog. Dveri poručuju svima da moramo da dignemo glas protiv ovakvih radnji, da sprečimo urušavanje Beograda tako što ćemo na narednim izborima dati poverenje novim nekompromitovanim ljudima.


Gradska organizacija Dveri Beograd


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: