Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Umesto himne i garde pokloni za Vučićev režim

Ova skupštinska godina završila je onako kako je i počela, novim kaznama poslanicima opozicije na administrativnom odboru, kao i da nema zasedanja Narodne skupštine iako je kraj jesenjeg zasedanja, nema garde, himne, kao što Poslovnik o radu i nalaže.

Mi čestitamo nastupajuće božićne i novogodišnje praznike svim zaposlenim u Narodnoj skupštini, kao i kompletnoj javnosti, a za predstavnike vlasti spremili smo i neke poklone.

Počećemo od šefa poslaničke grupe SNS, Aleksandra Martinovića, za kojeg smo spremili jednog kompjuterskog miša i želimo da ga podsetimo na to da više nikada ne sme da isključuje mikrofone opozicije i krši Poslovnik o radu NSRS.

Aleksandru Vulinu smo izašli u susret da ne bi morao da ima troškove, obezbedili smo jednu kartu za let za Kanadu kada sledeći put bude prebacivao sredstva koja mu je tetka obezbedila.

Dalje je jedna od omiljenih estradnih ličnosti Srpskog pokreta Dveri, Ivica Dačić, kome želimo da mu se ispune sve želje, a jedna od njih je da dobije člansku kartu SNS-a.

Ministru prosvete Mladenu Šarčeviću želimo da postane direktor svih osnovnih i srednjih škola u Srbiji, kao i predškolskih.




Nismo zaboravili ni ministarstvo pravde i uvaženu Nelu Kuburović, kojoj poklanjamo simboličan primer Ustava na kojem smo dodali slogan „Ne koristi me bez pravde i ne menjaj me bez časti“ i molimo Nelu Kuburović da ako Vučić naredi da se prizna tzv. država Kosovo, da ona to ne učini.

I u ime MMF-a specijalnu zahvalnicu Dušanu Vujoviću za izuzetnu poslušnost MMF-u i najbolje izgladnjivanje sopstvenog naroda u Evropi.

Za gradonačelnika Beograda spremili smo jednu divnu jelku, koju smo platili 83.000 evra, da može da je okači u svom automobilu kada bude išao u obilazak Beograda.

I meni najdraži poklon, koji sam lično birao, za vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića, beli prašak za pecivo, jer on voli prašak, a ovde ima čak 12 grama belog praška, kojeg on izuzetno voli.

Za našu Zvončicu, predsednika Narodne skupštine, Maju Gojković, jedan višeslojni toalet papir, jer samo sa njim može da izbriše svoju višeslojnu političko-preletačku karijeru.

I na kraju nešto što je od srca i što je vrhunac naše ljubavi, pažnje i brige, a to je naš predsednik Aleksandar Vučić. Poklanjamo mu jednu redizajniranu, najnoviju fantomku za sve aktivnosti koje predsednik države namerava u 2018. godini.




Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: