Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Šešelj ponovo omiljeni opozicionar vlasti,Brnabić da dokaže poreklo imovine

Hvala Ani Brnabić što je u intervjuu „Nedeljnikuˮ priznala da joj je Šešelj omiljeni opozicionar i da je svoje poslovne šeme i kombinacije prebacila na partnerku.

Rečima „Šešelj je zavredeo moje poštovanje, jer sa njim makar uvek znate na čemu steˮ Ana Brnabić je potvrdila ono što Dveri govore poslednjih godinu dana – da je Vojislav Šešelj lažna opozicija i da je deo sistema Vučićeve vlasti. Predizborne koalicije SRS sa SPS u Mionici i PUPS u Kostolcu samo su uvod u ulazak Vojislava Šešelja u vlast na beogradskom i republičkom nivou.

Hvala Ani Brnabić i na priznanju da Čedomir Jovanović i Nenad Čanak takođe nisu opozicija. Čim ih je ona ocenila kao pravu i odgovornu opoziciju – jasno je da je to model opozicionog delovanja koji je u direktnom dogovoru sa vlastima i odgovara vlastima.

A to što je Ana Brnabić svoje sumnjive firme i poslove prebacila na partnerku ne znači da će se izvući i pobeći od istraživačkog novinarstva i Zakona o ispitivanju porekla imovine svih političara koji će Dveri doneti i koji mora da obuhvati i povezana lica kao što su brat i partnerka iz homoseksualne veze. Tada će Ana Brnabić shvatiti koliko sam neozbiljan političar.


 

Boško Obradović

Predsednik Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: