Српски Покрет Двери - Лого
Search
Božićna i Novogodišnja čestitka Boška Obradovića

Dragi prijatelji, u ime Srpskog pokreta Dveri i u svoje lično ime želim da Vam čestitam predstojeće Božićne i Novogodišnje praznike i da Vam se zahvalim za sve ono što smo zajedno uradili u ovoj godini.


Zaslužujemo Srbiju u kojoj će naše porodice biti na prvom mestu, a interesi stranih kompanija i banaka u drugom planu. Zaslužujemo Srbiju koja će se boriti za Kosovo i Metohiju, a protiv kriminala i korupcije u vrhu Vučićeve vlasti. Zaslužujemo Srbiju koja će naše pare iz budžeta deliti domaćem privredniku i poljoprivredniku, a ne strancima, i koja se neće pretvoriti u zemlju jeftine radne snage i migrantskih kampova, već će biti zemlja za nas i za svu našu decu.


Zaslužujemo Beograd koji će biti srpska prestonica, a ne prestonica kriminala i korupcije u režiji SNS. I verujemo da od gradskih izbora u Beogradu koji nas uskoro očekuju kreće smena vlasti na svim nivoima.


Takvu Srbiju možemo i moramo graditi zajedno. Zato Vas pozivam da na svoj način doprinesete ovim naporima i da budemo još aktivniji ubuduće. Niko nam neće pokloniti normalnu i srećniju Srbiju – za to moramo sami da se izborimo.


Želim vam svako dobro na ličnom, porodičnom i poslovnom planu u 2018. godini. Ovo što rade Dveri nije samo politika, već borba za život svih naših porodica i spas Srbije. Nemamo ništa preče u ovom trenutku.


Da ste mi, pre svega, zdravi – od Boga Vam zdravlja i svako dobro!

Kako radili – tako nam i Bog pomogao!


Boško Obradović,
Predsednik Srpskog pokreta Dveri




 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: