Nogo: Samo odgovorna vlast može da pokrene ekonomiju i zaposli ljude u gradu

Kandidat za odbornika na gradskim izborima i predsednik gradske organizacije Dveri, Srđan Nogo izjavio je da na mestu gde se danas nalazi „Kapitol park“, u srcu idustrijske zone Rakovice, nekada je bilo zaposleno do 30.000 radnika i da su čitava opština i naselja u Rakovici upravo izgrađena kao radnička naselja ljudi, koji su radili u fabrikama kao što su 21.maj,IMT, IMR, Fabrika guma ”Rekord” a koja su danas ugašena ili su pred gašenjem.

Kandidati za odbornike skupštine grada Beograda sa liste Dosta je bilo i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, bili su  danas ispred tržnog centara „Kapitol Park“ u Rakovici.


„Koalicija Dosta je bilo i Dveri zalagaće se da se u Beogradu otvaraju radna mesta, jer mi moramo da brinemo gde će ljudi sutra da rade. Nije dovoljno samo zidati stanove i stambene objekte na mestima nekadašnjih privrednih giganata, već moramo misliti kako zaposliti sve te ljude koji žive u Beogradu i koji se iznova svake godine sve više naseljavaju u našem glavnom gradu.“ – izjavio je Nogo.


On je naglasio da samo odgovorna vlast mora može da pokrene ekonomiju i zaposli ljude u gradu.


Nogo je pozvao Beograđane da 4. marta glasaju za listu „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“ – Dosta je bilo i Dveri, vaš izbor  broj 7 na listi za gradske izbore.


Informativna služba Dveri