Boško Obradović: Jedino je naša koalicija potpisala da nema saradnje sa SNS

Građane je posebno interesovalo sa kim je ova koalicija spremna da sarađuje nakon izbora,jer oni koji su opoziciono raspoloženi ne žele da daju svoj glas nekome ko će posle izbora da sarađuje sa SNS-om.

Predsednici Dveri i Dosta je bilo, Boško Obradović i Saša Radulović su u Knez Mihajlovoj ulici sa građanima pili čaj i odgovarali na njihova pitanja. Boško Obradović im je poručio da Dosta je bilo i Dveri nakon beogradskih izbora neće ni na koji način sarađivati sa SNS i njihovim satelitima, a da je saradnja moguća samo sa onima iz opozicije koji prihvate sistem javnog uvida u trošenje novca iz gradske kase i rada Gradske uprave, gde će Dveri i Dosta je bilo imati aktivnu korektivnu i kontrolnu ulogu.

”Mi ne vadimo decu iz smetova, mi ne držimo prazne patriotske govore u Orašcu, mi vas ne zaluđujemo, mi vam ne obećavamo prazne priče, mi smo iskrena prava opozicija“ – istakao je Obradović i dodao  „Ko veruje Vučiću ima za koga da glasa, ko misli da je bilo bolje u vreme Demokratske stranke ima za koga da glasa. Ko smatra da ne valja ni pod Vučićem, a da nije valjalo ni u vreme Demokratske stranke ima nas. I to je rekao bih jedna čista računica i poštena ponuda 4. marta ”.

Informativna služba Dveri