Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović u Ambasadi Rusije: I Srbija treba da ima Dan branilaca otadžbine

Predsednik Dveri, Boško Obradović, čestitao je juče svim Rusima Dan branilaca otadžbine i istakao da odavno predlaže da i Srbija uvede kao državni praznik jedan dan koji bi bio posvećen svima koji su kroz istoriju branili našu zemlju.

Lider Dveri je na poziv Ambasade Ruske Federacije prisustvovao prijemu povodom Dana branilaca otadžbine i povodom obeležavanja 180 godina srpsko-ruskih diplomatskih odnosa i tom prilikom je rekao da su srpsko-ruski odnosi bitni za našu državu u svakom trenutku – u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.


(foto: Tanjug)


„Srpsko-ruski odnosi su bitni u svakom trenutku – u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti srpskog naroda i države. Ovo je veliki datum i jubilej, 180 godina srpsko-ruskih diplomatskih odnosa, pa sam počastvovan što sam na ovako veliki praznik „Dan branilaca otadžbine” neprestano pozivan na ovo mestu i to me neprestano inspiriše da Srbija mora da ima isti jedan takav  nacionalni i državni praznik kao  neradan dan koji će biti posvećen svim braniocima otadžbine, kroz istoriju naših otadžbinskih ratova. To je za mene uvek najveća asocijacija, kada dođem na dan ovog prijema, u Ambasadi Rusije” – rekao je lider Dveri Boško Obradović.



Izvor: Tanjug / Sputnik


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: