Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Zabrinuti smo zbog pretnji smrću Bošku Obradoviću

Nakon što je Boško Obradović u direktnom tv duelu na Studiju B demaskirao lažni patriotizam Vojislava Šešelja i pokazao da je jedini cilj SRS ulazak u vlast po svaku cenu i kako funkcioniše partijsko zapošljavanje unazad 30 godina, na društvenim mrežama su se pojavile pretnje smrću predsedniku Dveri i njegovoj porodici što možete videti na slici u prilogu.

Postojeće partije, bez obzira na ideološke razlike i programe, prave na republičkom novou  i na lokalu isključivo koristoljubive kolaicije, što je Boško Obradović dokazao prikazivanjem zapisnika sa sastanka izvršnog odbora SRS-a.


Srpski pokret Dveri je podneo prijavu Odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije. Izražavamo zabrinutost za bezbednost predsednika Dveri, Boška Obradovića i njegove porodice i zahtevamo da nadležni organi hitno reaguju, jer se u suprotnom niko ko drugačije misli od miljenika ove vlasti ne može osećati sigurno u Srbiji.




Nakon nedavnog ubistva Olivera Ivanovića, i svih prethodnih političkih ubistava u poslednjih 30 godina, niko ko se ozbiljno bavi društevenim aktivizmom nije bezbedan u ovakvom sistemu i zato ga moramo što pre promeniti.


Oštro osuđujemo ovakav način crtanja meta i pretnji političkim neistomišljenicima, jer smatramo da Srbija treba da bude zemlja u kojoj svako može slobodno da izrazi svoje stavove. Pozivamo sve političke aktere  i širu javnost da osude ovakvo ponašanje simpatizera Vojislava Šešelja i da pokažu solidarnost sa predsednikom Dveri, jer ovakvim pretnjama nije mesto u demokratskom društvu.


Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: