Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Šešelj je raskrinkan, Vučić je sledeći, ne plašim se pretnji

Očekujem da će nadležni državni organi postupiti kao i do sada kada su brzo reagovali u slučaju pretnji smrću na internetu.

Verujem da nikome ne bi bilo prijatno da mu prete smrću i da će ga ubiti pred članovima porodice. Svestan sam da sam se zamerio kriminalnom političkom sistemu koji vlada Srbijom već skoro pune tri decenije. Ali, neko mora da im se suprotstavi i da zaustavi pljačku ovog naroda i države koja se nastavlja bez obzira na promenu vlasti.


Dveri su putem dokaza našeg Antikorupcijskog tima dovele predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezu sa nizom najtežih krivičnih dela i naše tvrdnje niko do sada nije demantovao. Kroz naša istraživanja na udaru se našlo Vučićevo najbliže okruženje: kumovi, finansijeri SNS iz kriminalnog podzemlja, kao i njegov politički otac Vojislav Šešelj koji svakog meseca dobija 60.000 evra na ruke od Vučića preko Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.


Vojislav Šešelj je raskrinkan i poražen u direktnom TV duelu na Studio B i pretnje smrću su krenule posle toga. Ja sam završio sa njim. Sada pozivam Aleksandra Vučića da izađe na prvi direktan TV duel posle šest godina bežanja i skrivanja u podrumu u Jajincima. Ako je već toliki veliki mangup da sve nas iz opozicije neprestano vređa i napada kada je sam u nameštenim emisijama na naprednjačkim televizijama – neka sada izađe na duel i odgovori na brojna pitanja od interesa javnosti: da li radi za CIA, da li je učestvovao u lociranju Ratka Mladića, da li je preko Mikija Rakića raspolagao sredstvima banaka pod kontrolom DS, zašto Hag traži Vjericu Radetu i Petra Jojića kad im je on bio šef u Pravnom timu SRS za odbranu Vojislava Šešelja, a ne traži njega… 


Sve pretnje smrću na društvenim mrežama su prijavljene MUP-u i očekujem da će nadležni državni organi postupiti kao i do sada kada su brzo reagovali u slučaju pretnji smrću na internetu.


Što se Dveri i mene lično tiče, nastavljamo borbu protiv političke mafije koja nas pljačka, a građani Beograda, Bora, Aranđelovca i Sevojna imaju priliku na lokalnim izborima 4. marta da glasaju za Dveri i političke promene. Jer, ako se ne pobunimo – doći će svakome od nas na vrata porodičnih domova i pretiti ako im se bilo šta ne svidi što smo rekli. Tome treba da se suprotstavimo, izađemo na izbore i glasamo protiv takve batinaške vlasti, a ne da se plašimo jer ako vide naš strah nastaviće još brže, bolje i jače da nas gaze, maltretiraju, ponižavaju i kradu.



Informativna služba Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: