Српски Покрет Двери - Лого
Search
Radna grupa za KiM: Potrebno je podići glas protiv priznanja nezavisnosti Kosova

Na sastanku Radne grupe za KiM ponovljen je stav da je potrebno obavestiti međunarodnu javnost da su Kosovo i Metohija teritorija pod okupacijom i da je nedopustivo potpisivanje bilo kakvog pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo.

Ova Radna grupa koju čine Boško Obradović, lider Dveri, Dragan Todorović, predsednik Istočne alternative, prof. dr Slobodan Samardžić, predsednik Državotvornog pokreta, Dragana Trifković, predsednik Narodnog pokreta, Slaviša Ristić, predsednik pokreta Srba sa KiM „Otadžbina“ i Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, održala je zajednički sastanak u Beogradu na kojem je razmotren dosadašnji rad ove inicijative i dogovorene naredne aktivnosti. 


Za nekoliko meseci rada Radna grupa za KiM je održala niz tribina i okruglih stolova (Beograd, Novi Sad, Kraljevo, Niš, Gračanica…) i izradila nekoliko važnih dokumenata u funkciji odbrane KiM kao sastavnog dela Srbije. Znak da su ove aktivnosti prepoznate je i to što je Radna grupa za KiM dobila pozive za održavanje tribina i u brojnim drugim mestima u Srbiji. Na sastanku je dogovoren nastavak ovih aktivnosti i izrada zajedničkog promotivnog materijala.



U Beogradu, 18. aprila 2018.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: