Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović najavio akciju „Nedelja porodice“

Porodična politika je temelj Srpskog pokreta Dveri i nedelju od 14. do 20. maja posvećujemo promociji porodičnih vrednosti u akciji „Nedelja porodice“. Nedelja porodice je naša nedelja ponosa.

Na konferenciji za medije u Čačku, lider Dveri je najavio niz aktivnosti Srpskog pokreta Dveri kojima će se, širom Srbije, obeležiti „Nedelja porodice“ od 14. do 20. maja 2018. godine. On je istakao da je porodična politika temelj Srpskog pokreta Dveri od osnivanja do danas i da su Dveri jedina organizacija iz Srbije koja je deo Svetskog kongresa porodica.


Kako je rekao, lokalni odbori Dveri u brojnim gradovima i opštinama Srbije će obeležiti 15. maj, Svetski dan porodice. Pored toga istakao je dva posebno važna događaja u okviru „Nedelje porodice“.


,,Dva centralna događaja ove godine jesu važan okrugli sto koji će se u petak 18. maja održati u Narodnoj skupštini Republike Srbije u organizaciji SP Dveri na temu ,,Analize strategije potsticaja rađanja”, koje je nedavno donela Vlada RS i na kom će učestvovati predstavnici praktično svih ključnih vodećih organizacija koje se bave porodičnim pitanjima u Srbiji”, kazao je Obradović.


Drugi dogđaj i  pravo finale akcije ,,Nedelja porodice” će biti u nedelju 20. maja na Trgu republike u Beogradu sa početkom u 13 časova, gde će biti napravljen veliki porodični skup i pozivamo sve da nam se pridruže.


,,Ono po čemu su Dveri oduvek bile prepoznatljive su porodične šetnje, skupovi i porodična politika i treba da ove godine na ovako jedan lep i tradicionalni način bude obeležena, a naš specijalni gost u nedelju biće predsednik Svetskog kongresa porodica, Brajan Braun, na Trgu Republike i zajedno sa nama prošetati do Kalemegdana gde ćemo završiti ovaj porodični skup raznim vidovima najrazličitijih zabavnih programa za najmlađe”, rekao je Obradović.



Informativna služba Dveri



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: