Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri na najvećem događaju za trudnice u Srbiji

Delegacija Dveri, koju su činili predsednik Boško Obradović i predsednik Saveta za porodicu i populacionu politiku Dveri, Radoš Pejović, bili su gosti na proslavi 3. rođendana najveće škole roditeljstva u Srbiji „Mamin san“, koji se održao u sredu 30. maja u Madlenianumu u Zemunu.

„Mami san“ je udruženje koje se bavi pripremom i edukacijom za roditeljstvo budućih roditelja. Oni su takođe bave i individualnom i grupnom edukacijom trudnica, kao i psihološkim savetovanjem porodilja. Ovo udruženje trenutno broji preko 4 hiljade mama koje koriste besplatne usluge koje im pruža udruženje „Mamin san“.





U sklopu proslave, bila su i veoma edukativna predavanja na izuzetno značajne teme danas, kao što su: „Zavirimo u svet bebe u materici“, „Zašto čuvamo matične ćelije“, „Deset saveta za uspešno dojenje“, „Od jajne ćelije spermatozoida do prve bebine godine“, „Zdrava mama, zdrava beba“.




Jovana Balašević, ćerka našeg poznatog pevača Đorđa Balaševića, ispričala je prisutnim trudnicama svoje iskustvo i kao trudnice i kao porodilje i kao majke. Pružila je punu podršku razvoju roditeljstva i potrebi za stvaranjem porodice.




Puna sala trudnica u Madlenianumu slika je Srbije za koju se Dveri zalažu i za koju se bore. Trudnice u Srbiji moraju da imaju privilegovan status u našoj državi, jer svaka majka danas je zaista heroj nacije. Dveri će nastaviti na promovisanju porodične politike i neophodnosti da se porodica stavi u centar društveno-političkih dešavanja u Srbiji.




Predsednica udruženja „Mamin san“, gospođa Danka Todorović, zahvalila se u sklopu panela, Bošku Obradoviću i Radošu Pejoviću na podršci i prisustvu.



Savet za porodicu i populacionu politiku

Srpskog pokreta Dveri


 


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: