Српски Покрет Двери - Лого
Search
Narodni poslanici i članovi Dveri za Vidovdan na Kosmetu

Narodni poslanici, članovi Predsedništva, Saveta omladine i članovi Dveri obišli su za Vidovdan manastir Gračanicu i prisustvovali pomenu kosovskim junacima na Gazimestanu, te i na taj način potvrdili stav Dveri o Kosovu i Metohiji i rešenost da se za južnu pokrajinu borimo do kraja.




Srđan Nogo, narodni poslanik, je čestitao Vidovdan svima i poručio da sa Gazimestana treba da ode jasna poruka da koliko god nas bilo taj dan na Gazimestanu Kosovo i Metohija su deo svakog od nas. „Pozvao bih ceo srpski narod da se probudi, neka ga sene kosovskih junaka trgnu iz letargije i pokažu mu put“ – rekao je on i dodao da je siguran da dolazi vreme preporoda.




Marija Janjušević, narodni poslanik, je istakla da kosovski boj i danas traje i da predsednik Srbije ne sme svojim građanima uskratiti bar nadu da je moguće nastaviti tu borbu i jednom pobediti. Ona je istakla da o važnosti ovog pitanja govori i to što se u Gračanici i prilikom molitve govorilo o politici i o protivljenju referendumu i odricanju od KiM.




Stefan Aksović, član Predsedništva i Saveta omladine istakao je da se danas ponovo nalazimo pred jednim istorijskim trenutkom jer vlast u Beogradu ima nameru da potpiše predaju Kosmeta što je nedopustivo. „Za nas uopšte nije pitanje hoćemo li ili nećemo da se borimo, nego hoćemo li ili nećemo da postojimo“ – rekao je Aksović.



Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: