Српски Покрет Двери - Лого
Search
Još jedan dokaz kriminalne i koruptivne SNS vlasti u Aranđelovcu

Svakog dana vlast Srpske napredne stranke u Aranđelovcu sve više tone u kriminal i korupciju. U prilog toj tvrdnji ide i sudska presuda funkcioneru SNS-a u Aranđelovcu i jednom od najbližih saradnika predsednika opštine Bojana Radovića, Dejanu Vlajkoviću.

Naime, jedan od najagresivnijih SNS botova, Dejan Vlajković je i zakonski zastupnik Udruženja „ Romski razvojni centar“ iz Aranđelovca. Presudom opštinskog suda u Aranđelovcu, utvrđeno je da je pronevereno 897.000,00 dinara i da Udruženje, gde je Vlajković sve i svja, mora vratiti navedenu sumu Kancelariji za ljudska i manjinksa prava. Gde je i u čijem džepu završilo 897.000,00 dinara, možemo samo da pretpostavimo, ali iz same presude nije teško zaključiti.




Ovo je samo još jedan od dokaza kakav sistem vrednosti „neguje“ aranđelovački SNS i predsednik opštine Bojan Radović. Predsednik opštine koji je utrošio 22,5 miliona dinara za video nadzor, predsednik opštine koji je odlučio da se raskopa Glavna ulica usred turističke sezone i čiji radovi traju kao „zidanje Skadra na Bojani“, predsednik opštine koji je „precrtao“ skoro 3 hektara parka Bukovičke banje, predsednik opštine koji je povećao komunalne usluge za 23%, predsednik opštine koji za 6 godina svog mandata nije doveo nijedno investitora, predsednik opštine u čijem mandatu je stotine Aranđeločana napustilo grad…


Ako je i od Bojana Radovića, mnogo je…


 

OO Srpski pokret Dveri Aranđelovac



Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: