Српски Покрет Двери - Лого
Search
Sve građane zanima odgovor na pitanja koja je Boško Obradović uputio Vladi

Građani ni ovog poslednjeg četvrtka u mesecu nisu od Vlade dobili odgovore na važna pitanja već još jednu Pink predstavu.

Predsednik Dveri nije dobio priliku da postavi ova važna pitanja:


1)         Da li Vlada Srbije zna o čemu pregovara predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu kada je u pitanju Kosovo i Metohija? Da li ga je Vlada ovlastila i koja je pregovaračka platforma Vlade ako je ima, pošto ovde u Narodnoj skupštini Predsednik nije dobio ovlašćenje da pregovara niti je usvojena pregovaračka platforma?


2)         Da li će Vlada Srbije demantovati javno da su opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa predmet tajne trgovine i zamene našeg za naše, koju trenutno vodi Predsednik Srbije pod raznim imenima: razgraničenja, korekcije granica, podele Kosova?


3)         Da li je Vlada Srbije upoznata sa protestom mama i porodilja 25. septembra i sa katastrofalnim efektima zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom koji diskriminiše porodilje? I kada će ovaj zakon biti promenjen? Ne interesuje nas niti jedan drugi odgovor sem tačan datum kada će to uraditi.


4)         Zašto Vlada Srbije prodaje naša prirodna bogatstva: rude (primer RTB Bor), poljoprivredno zemljište (primer PKB) i rečne tokove (primer Stara Planina, Pirot i Knjaževac)? Šta je sledeće na rasprodaji: Komercijalna banka, EPS i Telekom? Hoćemo li posle toga imati bilo šta u ovoj državi u našem vlasništvu ili ćemo svi biti roblje kod stranog gazde?


5)         Kada će Vlada Srbije penzionerima da vrati sve ono što im je oduzeto u poslednje četiri godine?


6)         Ko je ministar kulture u Vladi Republike Srbije, Vladan Vukosavljević ili Željko Mitrović? Zašto su predsednik Vlade, ministri odbrane i policije, kao i čelnici REM-a, stali na stranu vlasnika privatne TV, a ne svog kolege ministra?


7)         Da li je istina da je SNS između dva kruga predsedničkih izbora 2012. godine uplatio 246 miliona dinara firmi koje sad nema u APRu a koja je u stvari firma Vučičevog kuma Gorana  Veselinovića i da li će neko odgovarati za pranje para koje SNS sprovodi u izbornim kampanjama?


 

Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: