Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačak: Preletači, Ponavljači, Ucenjivači

Poštovana nepostojeća Informativna službo GO SNS-a u Čačku, Upravo protiv ovakog primitivizma i prostakluka mi se borimo u Dverima. Kada nemate šta da odgovorite vi onda blatite ljude i govorite neistine i laži.

Molim Vas samo, da sledeći put se potpišete svojim imenom, kao npr. Aleksandar Maksimović ili Marko Parezanović, kako bi narod video ko piše i ko vodi SNS u Čačku.


Napominjemo da Aleksandar Tanasković nikad nije bio „bankar“, ni uspešan ni neuspešan, jer da bi bio bankar, morao je biti vlasnik banke, a on to nikad nije bio niti je to tvrdio. Činjenica jeste da je radio u banci kao činovnik, i to je istina.


Potrebno je poraditi na vašoj pismenosti kako ne bi pravili ovakve greške. Čak je i Aleksandar Vučić morao da ide na kurs iz jezika kod Boška Obradovića, i pored njegove očigledne mržnje prema „čačanskom naglasku“!


Možda mi u Dverima, pa i sam Aleksandar Tanasković, stvarno ne možemo i nismo u stanju da razumemo one koji su svoje diplome kupili, koji ceo život žive na tuđoj grbači, skačući iz jedne u drugu stranku. Takav je i sam gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Od JUL-a, preko Demokratske stranke, završio je u SNS-u. Impresivna biografija jednog preletača.


Ako želi da se hvali neka nam onda pokaže svoje diplome iz srednje škole ili sa fakulteta da vidimo gde je završio i kako je završio svoje škole, da li je negde išao na popravni ispit ili nešto slično.


To bi isto voleli da vidimo i kod Marka Parezanovića, Igora Trifunovića, Ostoje Mijailovića, Aleksandra Maksimovića i ostale bratije SNS-a koji danas vode grad. Verujemo da bi se silno iznenadili kada bi videli njihove biografije i radne i školske i stranačke.


Kada govorimo o kadrovima koje spominjete, pa zar svi ti koji su učestvovali u razaranju grada i države nisu sada u SNS-u?!


Da vas podsetim na Mirjanu Đoković, Aleksandra Maksimovića, Radenka Lukovića, Vlada Milića, Veljka Negovanovića, Ostoju Mijailovića, Miluna Todorovića… ima li kraja ovom spisku?


Ali i pored ličnih uvreda koje ste uputili ne možete da se skrijete i da ne odgovorite na pitanja koja se tiču korupcije, kriminala i javašluka u ovom gradu, za šta ste vi iz SNS-a odgovorni!


Pitamo vas zašto padaju tenderi, zašto se građani muče i teško žive? Zašto kupujete kola za stranačke direktore i dajete pare za jelke i filmove koji nisu snimljeni? Koliko novca potrošite po kafanama, koje gradonačelnik plaća sa pozicija tekuće rezerve i sa pozicija prezentacija?! Gde su Dom za stare i Dom zdravlja u Ljubiću? Zašto ste poklonili 6 miliona evra imovine svih građana Čačka partijskim SNS mafijašima?


Zašto gradonačelnik zida „divlje“ spratove u gradu? Dokle ćemo da trpimo građevinsku mafiju?! Zašto je Milun Todorović srušio jedini bioskop u gradu?


Predlažemo vam da na sledećim izborima stavite vaša imena na listu i da proverite koliko vrede u ovom gradu. Iznenadićete se!


Promene su blizu, sveća je dogorela i zato vam ostaje samo da vređate časne ljude, ali i tome dolazi kraj! Spremite se za njega.



GRO Dveri u Čačku

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: