Српски Покрет Двери - Лого
Search
Da li uništavanje plakata „Ne u NATO“ znači da je SNS za ulazak u NATO?

Po informacijama koje smo dobili iz Mladenovca, maskirana lica, najverovatnije članovi SNS, su u noći između 7. i 8. oktobra uništili plakate „Ne u NATO“ pa se pitamo da li to znači da se ova stranka zalaže za ulazak Srbije u NATO i ako je tako neka to javno kažu.

U noći između 7. i 8. oktobra nepoznati ljudi, pokriveni kapuljačama, prskali  su crnim sprejom plakate sa jednostavnom porukom „NE NATO“. Iako je poruka nestranački obeležena, potaknuta svežim sećanjem na sramno bombardovanje srpskog naroda 1999. nije joj dozvoljeno da ugleda svetlost dana, a građanima je, po ko zna koji put, oduzeto Ustavom garantovano pravo  na slobodu razmišljanja i javnog izražavanja. Međutim, poslušnici su samo pokazali koliko je slaba ova vlast, kada se plaši i plakata od dve reči.


Ovim putem dajemo podršku sugrađanima koji ne žele pripadnike NATO jedinica u našoj opštini, jer ne vidimo potrebu da se ovako uznemirava naše mesto.


Ujedno pozivamo sve sugrađane da se priključe mirnom građanskom protestu, koji je najavljen za 17-18č svakog dana u periodu od 8. do 11. oktobra ispred spomenika srpskom ratniku u Mladenovcu, kod gradskog parka.


 

OO Dveri Mladenovac


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: