Српски Покрет Двери - Лого
Search
Prijepolje: Vlast se obrukala o preduzeće „Elan“

Zindović odbio da Zahvalnicom nagradi važan jubilej dug šest decenija uspešnog rada.

Čuveno prijepoljsko preduzeće Elan danas je proslavilo jubilej sa kojim se ponosi desetine zaposlenih radnika, i stotine onih koji su u njemu radili a danas su u penziji.


Dveri u Prijepolju napominju da je Elan  jedina firma koja je opstala iz sistema privrednih subjekata koji su nekada činili okosnicu razvoja prijepoljskog kraja, koja je danas u vlasništvu malih akcionara 62% i države 38%.


Ovim povodom, na zvanični zahtev i molbu direktora Gorana Sekulića predsednik opštine Dragoljub Zindović odbio je da uzme u razmatranjei dodelu simboličke nagrade sa Zahvalnicom prema ovom preduzeću.


Dveri smatraju da je Zindović  morao nagraditi “Elan” koji trenutno zapošljava 60 ljudi, a u planu ima i zapošljavanje novih mladih radnika.


Ostaje enigma kojim se to motivima vodio Dragoljub Zindović kada je odbio da dodeli priznanje Zahvalnice preduzeću Elan, ali Prijepoljce od njega i ove najgore vlasti  u istoriji Prijepolja  više ništa ne čudi, uostalom onako kako su započeli mandat,tako će ga po svoj prilici i završiti, neslavno.



Borko Puškić,

odbornik Srpskog pokreta DVERI u Skupštini opštine Prijepolje


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: