Српски Покрет Двери - Лого
Search
Poziv na humanitarnu akciju

Poštovani ljudi dobre volje, saborci i simpatizeri, pozivamo vas na veliku humanitarnu akciju „Praznično srce“ u subotu 29.12.2018. godine, koja će biti organizovana u prostorijama GrO Dveri Beograd, u ulici Đorđa Jovanovića br. 11 u periodu od 11 do 16č .

Prikupljamo:

·         Slatkiše, školski pribor, igračke i sve ostalo što se može naći u božićnim paketićima za decu sa Kosova i Metohije, kao i mališane iz svratišta u Krfskoj ulici


·         Odeću, obuću, posteljinu, hranu i pribor za ličnu higijenu za dečje svratište kao i prihvatilište za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici


Roditelji koji su u mogućnosti mogu da dođu sa svojom decom, za koju će biti organizovano posluženje i mogućnost izrade božićnih i novogodišnjih čestitki, učešće u društvenim igrama i ali priče o praznicima Detinci, Materice i Sveti Oci za one koji su zainteresovani.


Roditelji i lica kojima je potrebna pomoć u vidu neke od navedenih stavki su takođe dobrodošli da na licu mesta za sebe odaberu nešto odgovarajuće od doniranih predmeta.


Unapred zahvaljujemo svima koji uzmu učešće i onima koji obaveštenje podele sa drugim ljudima dobre volje.

 


Ženska snaga Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: