Српски Покрет Двери - Лого
Search
Protesti u Kuršumliji i ovog četvrtka

Oko stotinu gradjana Kuršumlije učestvovalo je večeras u protestnoj šetnji zbog vlasti Srpske napredne stranke u tom mestu. Oni su nosili transparente na kojima je pisalo „Lopov lopova uvek štiti“, „Ja sam M16“ i druge, duvali u pištaljke, a neki medju njima imali su i žute prsluke. Uzvikujući parole tražili su promenu „nesposobne i nepoštene vlasti koja nije ispunila nijedno predizborno obećanje dato Kuršumličanima“.

Odbornik Dveri u lokalnoj skupštini Oliver Milisavljević rekao je gradjanima ispred zgrade opštine da Kuršumlija propada zbog nezaposlenosti i siromaštva i da je poslednji čas da se „smeni nesposobna opštinska SNS vlast koja nije obezbedila nova radna mesta“.


Kao podrška komšijama večeras je sa Kuršumličanima šetala i grupa Prokupčana koja sa žutim prslucima već nedelju dana nezadovoljna vlašću SNS-a u znak podrške demonstrantima u Beogradu svako veče šeta prokupačkim ulicama.


Kako je rečeno Kuršumličani će uzvratiti podršku i pridružiti se Prokupčanima u protestnoj šetnji centrom Prokuplja neke od narednih večeri. Organizatori vešerašnjeg, drugog po redu protesta u Kuršumliji najavili su sledeći za četvrtak 10. januara u 18 sati.




Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: