Dveri Čačak: Podržavamo najavljeni protestni skup „Budi jedan od pet miliona“ u Čačku

Gradska organizacija Dveri u Čačku podržava najavljeni skup „Budi jedan od pet miliona“ u organizaciji studenata iz Čačka koji su na studijama van Čačka.


Smatramo da je hrabrost, smelost i odlučnost da se bore u ono u šta veruju uvek krasila mlade u Čačku i da su mladi uvek donosili i promene i poboljšanja i napredak u našem gradu. Očigledno i ove generacije mladih iz Čačka krase iste vrline i odlučnost kao nekada.


Naša obaveza je da svojim prisustvom i podrškom ovim mladim i hrabrim ljudima pomognemo da se izbore za njihova uverenja i pravo na dostojanstven i pravedan život u Čačku i Srbiji.


Sramota je da u trenutku kada naš grad doživljava jedan od najvećih sunovrata u moralnom, ekonomskom, demografskom, kulturnom smislu i u svakoj drugoj oblasti života, ostanemo po strani i da ove mlade i hrabre ljude prepustimo na milost i nemilost ovoj korumpiranoj, lošoj i od kriminalaca i tajkuna kontaminiranoj vlasti.


Pozivamo sve ljude i građane grada Čačka, sve aktiviste i simpatizere Dveri, sve poštene, sve prevarene i od ove vlasti ugrožene ljude, da izađu i podrže protest i naše studente i budu jedni od pet miliona onih građana koji traže normalnu, poštenu i odgovornu vlast.


Petak, 18. januar 2019. Godine, u 18 časova, ispred spomenika Vojvodi Stepi Stepanoviću. Vidimo se. Počelo je.


 


GrO Dveri Čačak