Српски Покрет Двери - Лого
Search
Koliko nas koštaju „tehničke greške“ SNS-a?

Za Aleksandra Martinovića prevara sa zakazivanjem sednice Skupštine je „samo tehnička greška“. Za nas je to još jedan pokazatelj urušavanja institucija i njihovog dostojanstva.

Saziv sednice je pušten u petak 8. februara, nakon radnog vremena i među potpisanim poslanicima našli su se i oni koji to više nisu – Branislav Blažić, Marko Gavrilović, Vesna Rakonjac, Željko Sušec, Aleksandra Đurović, što sednicu čini potpuno nelegitimnom. Za Martinovića je ovo kršenje pravila samo „tehnička greška“.


Dokle će više SNS imati pravo na grešku? Da li je „samo tehnička greška“ i smrt žene zbog bahate vožnje automobila Zorana Babića? Da li je „samo tehnička greška“ i pad helikoptera? I Gašićeva mizogena izjava da voli novinarke “koje lako kleknu”? Da li je i prodaja PKB takođe “tehnička greška”? Da li su greškom potpisali Briselski sporazum i predali sve srpske institucije na Kosovu i Metohiji? Možda se Vučić greškom našao na nekoliko tajnih sastanaka sa Tačijem, a srpskoj javnosti isto greškom tvrdio da se to nije nikad desilo?


Za sve ove “greške” postoji krivična odgovornost i za to će odgovarati jednog dana, kada ova velika greška, koju neko naziva vlast, padne.



Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: