Српски Покрет Двери - Лого
Search
Osnovana Asocijacija slobodnih odbornika

Gordana Marinković Savović, član Predsedništva i odbornik Dveri u Požegi govorila je na osnivanju Asocijacije slobodnih odbornika i poručila da ujedinjeni možemo doći do promena.

Opozicioni odbornici lokalnih skupština gradova i opština iz cele Srbije osnovali su Asocijaciju slobodnih odbornika, čiji je cilj zastupanje interesa građana, decentralizacija i zaštita nezavisnosti lokalnih samouprava.


Asocijaciju čini gotovo 700 odbornika, koji su se manifestom Asocijacije obavezali da će voditi stalan dijalog sa građanima, štititi njihove interese, zalagati se za veće nadležnosti lokalnih samouprava i štititi sve odbornike koji su izloženi „političkom kriminalu režima“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Odbornica Dveri i članica Predsedništva iz Požege Gordana Marinković Savović rekla je da Asocijaciju čine slobodni ljudi koji se bore za pravo iznose svoj stav da slobodno iznose kritike, a da zbog toga ne trpe ucene, kritike i pretnje.


„Osnivanjem Asocijacije slobodnih odbornika pokazujemo građanima da nisu sami. Ujedinjeni možemo doći do promena, koje će se uskoro i dogoditi“, rekla je Gordana Marinković.



 

Izvor: Info služba Dveri / Savez za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: