Српски Покрет Двери - Лого
Search
Kurir paravan za Vučićevu veleizdaju

Srpski pokret Dveri je jedina politička organizacija koja neumorno ponavlja da je potpisivanje bilo kakvog pravno obavezujućeg sporazuma sa nepostojećom državom Kosovo nedopustivo, a narodni poslanici Boško Obradović i Marija Janjušević su u tom smislu najglasniji. Otvoreno, u svakoj prilici prozivaju Aleksandra Vučića za veleizdaju, poručujući mu da izdaja nije hrabrost, već kukavičluk.

Bliže se dani konačne odluke o sudbini Kosova i Metohije i od ključne je važnosti sprečiti Vučića da bilo šta potpisuje u ime građana Srbije, sprečiti ga da pokloni Kosovo i Metohiju, započne rasparčavanje države.




On planira da to učini dobrovoljno, a odgovornost za veleizdaju prenese na građane. Dveri mu u tom paklenom planu predstavljaju ozbiljan problem i prepreku, pa je Vučić aktivirao dnevni tabloid Kurir, na blaćenju čelnika Dveri.


Kako građani Informeru više ne veruju, Vučić je probudio sve svoje spavače u opoziciji i investirao u Kurir, ne bi li osvežio propagandnu mašineriju za širenje laži i skretanje pažnje sa najvažnije teme u ovom političkom trenutku.




Dveri na to ne pristaju i nastavljaju borbu. Fotografije u prilogu su najjasnije obrazloženje za hajku na Dveri, samo još jednu u nizu nervoznih i histeričnih pokušaja vlasti da skrene pažnju javnosti sa Vučićevog istorijskog veleizdajstva.


Svi mediji i svi korisni pojedinci iz vlasti i opozicije, koji učestvuju u Kurirovom medijskom linču su saučesnici u prodaji Kosova i Metohije, svesni toga ili ne.



 

Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: