Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marija Janjušević: Ne treba nam ostavka Vučića, treba nam njegov odlazak u zatvor

Na drugom po redu protestu 1 od 5 miliona, održanom u Velikoj Plani, okupljenima se obratila poslanica Narodne Skupštine Srbije, i članica Srpskog pokreta Dveri, Marija Janjušević.

„Pomaže Bog Velika Plano, hvala vam što ste i ove nedelje izašli na ulice i pokazali da se ne slažete sa tim da nas vode gori od nas, i to gde nas vode, u propast. Šeta pola Srbije, mladi ljudi, školarci, njihovi roditelji i stariji ljudi, svi vi ste lice naše zemlje, a ne Vučić i njegovi lopovi. U politiku sam ušla da bih se borila za porodicu, moj život pri ulasku u nju nije bio težak, ali meni ni sada ne može biti dobro ako ljudima oko mene nije dobro. Čula sam da je Vučić dolazio u Veliku Planu, a da li je obišao najlepša sela Srbije, Krnjevo, Lozovik? Nije, jer nije smeo, nije znao šta da kaže, kakvu im budućnost pruža“, rekla je Janjuševićeva povodom kampanje predsednika Srbije.


„Umesto da izgradi puteve ovde, on gradi autoput za tzv. Veliku Albaniju, do Drača. Nikada on ne može biti veliki izdajnik, a da ga mi trpimo. Vučić mora da ode, ja mu kao žena najviše zameram što od nas pravi nasilnike, uništava porodicu, a štiti ubicu žene na naplatnoj rampi u Doljevcu. Ne trebaju nam Vučiću tvoje ostavke, treba nam zatvor za tebe i tvoje lopove. Zato, svi zajedno 13. aprila idemo za Beograd, da pokažemo da smo pristojni i nenasilni, da nas ne može voditi SNS niti iko ko sarađuje sa njima. Oni su ubili srpska sela, poljoprivrednike, nafta je preskupa, setve mnogo koštaju, a kada dođe vreme za žetvu, Vučić i to pokrade. Molim vas, ostanimo jedinstveni, neumorni, pa se vidimo 13. aprila da  oslobodimo Srbiju, a tada će Lozovik, Krnjevo, Velika plana i čitavo Pomoravlje prodisati“, ocenila je Marija Janjušević.

 


Info služba Dveri




Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: