Nastavak pretnji članovima Dveri

Medijska hajka i linč koji se svakodnevno vodi protiv Srpskog pokreta Dveri i njegovih članova, doveli su do toga da se ne prestaje sa pretnjama i zastrašivanjem naših članova.

Posle razbijanja kancelarija u Zaječaru i Čačku i uništavanja centralne kancelarije Dveri u Beogradu, posle pretnji Bošku Obradoviću da će završiti mrtav i on i njegovi sledbenici, nasilnici bliski režimu krenuli su da prete upravo sledbenicima, odnosno članovima Dveri.


Naša članica iz Lazarevca dobila je poruku na društvenoj mreži Fejsbuk da će „njena porodica i familija biti zavijena u crno zbog Đilasa, Obradovića i Jeremića“.




Da li je ovo sloboda kojom se toliko hvali vladajući režim? Njihovi sledbenici krenuli su u otvoren sukob i obračunavanje sa kompletnom opozicijom, a posebno sa članovima Dveri.


Predstavnici vlasti su direktni krivci za polarizaciju društva u kojoj svako ko ne misli kao oni biva proglašen izdajnikom, neprijateljem države, fašistom ili stranim plaćenikom.


Više puta smo naglasili, ali ponovićemo opet. Niste i nećete nas uplašiti! Ukoliko dođe do napada na bilo kog člana Dveri, vlast je apsolutni direktni ili indirektni krivac za to, a mi nastavljamo borbu za normalnu društvo, za Srbiju različitih mišljenja, Srbiju dijaloga, za Srbiju bez fašističkog oblika vlasti.


Info služba Dveri