Obradović u Obrenovcu: SNS više daje strancima nego svojim građanima

Lider Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, govorio je na sedmom po redu protestu 1 od 5 miliona, održanom u Obrenovcu.

On je prvi govornik, koji je pomenuo kontroverznu situaciju sa migrantima, čiji je boravak u Obrenovcu i dalje obavijen velom tajni.


„Pomaže Bog slobodni ljudi. Da je Srbija najveća zemlja čuda mogao sam danas da se uverim, u razmaku od nekoliko sati grupa dama me sačekala na ulazu u Gradsku Skupštinu, sa povicima da sam nasilnik, fašista, praveći montiranu aferu, a samo nekoliko sati kasnije, što nikada nisam doživeo, dočekala me grupa dama da mi pruži podršku i da pokažu da nije onako kako lažljivi mediji predstavljaju.


Želimo da vratimo normalan život Srbiji, selu, poljoprivredi. Deca odoše iz zemlje, umesto da država podržava svoje, ona ugađa​ strancima. Migranti pune gradove i sela Srbije, pa je li to budućnost Srbije? Da li je ovakav Obrenovac sa 2000 migranata ta budućnost? Da je makar malo SNS pomogla svoj narod, koliko je pomogla migrante, živelo bi se bolje, njima su migranti važniji od sopstvenog naroda“, ocenio je lider Dveri.




Obradović se osvrnuo i na aktivnosti koje slede.


„Mogu da me uhapse, mogu i da me ubiju, ali više ne mogu da podnesem jednu stvar, a to je da od mene prave nasilnika, i monstruma koji bije žene. Sve što meni pripisuje, to je on, to je Vučić. On je Jutka, on je nasilnik, on ima elemente fašizma, on je lopov, njegov brat takođe…Ništa više ne možemo kroz institucije, a još je u Dušanovom zakoniku pisalo da sud ne sudi prema strahu od vladara. Uradili smo još jednu važnu stvar, raskrinkali smo lažnu opoziciju koju čine Šešelj, Čanak i Čedomir Jovanović. Podneli smo nekoliko zahteva, ukoliko njih ne ispune, Srbija staje 13. aprila u Beograd, gde ćemo doći na vrata ovoga režima“.

 


Info služba Dveri