Српски Покрет Двери - Лого
Search
SNS da se izvini građanima Subotice

Odbornik SNS-a Nikola Milićević je na poslednjoj sednici gradske skupštine dozvolio sebi da javno iznese neistinu i optužbu da je Boško Obradović državni neprijatelj broj jedan.

Aleksandar Vučić, koji je u Bošku Obradoviću prepoznao ono što su građani već ranije uvideli – poštenog čoveka, kadrog i odlučnog da smeni Vučića i promeni sistem u Srbiji na bolje. Njegovi puleni u Subotici strahuju kao i njihov vođa, jer su svesni svog katastrofalnog vođenja politike, pa stoga histerična hajka na Dveri i Boška Obradovića i nije ništa neobično od strane SNS-a.


Za Nikolu Milićevića su svi građani koji šetaju na ulici najveći lopovi i najveći neprijatelji naše zemlje. Naprednjački odbornik Nikola Milićević je sve to izgovorio javno, sa govornice, a njegove stranačke kolege to nisu osudile. Razume se, Nikola Milićević nema nijedan jedini dokaz za svoje tvrdnje da su lideri opozicije lopovi, dok dokaze za lopovluk SNS-a nije teško naći. Dovoljno je pratiti Javne nabavke, tokove novca i njihovu vezu sa lokalnim tajkunima i takozvanim biznismenima .


Medijski linč i ovog puta nije izostao, jer se sve odvijalo u direktnom TV prenosu. Nikola je morao imati neki dokaz, papir, presudu, što sasvim sigurno ne postoji. Jedina istina je da su Dveri i Boško Obradović ona politička snaga koja je čista kao suza i da naprednjaci za Dveri nemaju rešenje osim da nas blate raznim neistinama.


SNS svojim progonom neistomišljenika promoviše klasične fašističke metode, a za to optužuje opoziciju. Boško Obradović je zbog toga podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića za klevetu i uvredu Dveri i njega lično, a tužbe će uslediti i za svakog drugog, ko se usudi da jedan porodični pokret, koji se između ostalog bori i za rešavanje problema kredita indeksiranih u švajcarskim francima, protiv divljanja sudskih izvršitelja, a za oporezivanje ili zabranu rijalitija, pomoć mladima za zasnivanje porodice, podršku porodicama sa decom, ukratko, Dveri se bore za pristojnu i pravednu Srbiju bez kriminala i korupcije.


Tražimo da se SNS-a ogradi od istupanja njihovog odbornika Nikole Milićevića i da prekinu sa praksom etiketiranja građana bez ikakvih dokaza, očekujemo i javno izvinjenje od strane SNS-a.


Dveri će svaku narednu laž, klevetu prosleđivati tužilaštvu i sudstvu od kojeg očekujemo da reaguje.


 

GrO Dveri Subotica


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: