Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović najavio gde će biti formirana „slobodna zona“ u Beogradu

Novu fazu građanskih i opozicionih protesta u Srbiji formiranjem takozvanih „slobodnih zona“, koja počinje od sutra u Beogradu, u Valjevu je najavio lider Dveri Boško Obradović na 12. po redu protestu „Jedan od pet miliona“ u tom gradu.

„Protesti u Srbiji ne samo da nisu završeni, nego oni tek počinju, mi ne odustajemo dok ne vidimo da je ova vlast otišla sa političke scene. Nova, razvojna faza protesta počinje već od sutra, na 22. po redu protestu u Beogradu, kada će se šetnja završiti tamo gde je izvor svih problema, a to je zgrada Predsedništva Srbije. Tamo ćemo formirati „slobodnu zonu“, koja znači stalni, svakodnevni protest dok ne isteramo ono što tražimo – slobodne medije i slobodne, fer i poštene izbore“, najavio je Obradović u svom govoru Valjevcima.


Na protestu u Valjevu, pored lidera Dveri, govorili su i potpredsednica DS Dragana Rakić i novinar Milojko Pantić, ističući da je najveći uspeh šestomesečnih protesta u Srbiji to što su se građani i opozicija ujedinili protiv režima.


 

Izvor: InfoBrif.rs


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: