Српски Покрет Двери - Лого
Search
DVERI PROKUPLJE U NOVIM PROSTORIJAMA

Dan Prokuplja, koje je upravo steklo status grada, Dveri Prokuplja obeležile su svečanim otvaranjem novih prostorija GO Dveri Prokuplje. Tom prilikom, domaćinima su podršku pružili potpredsednik pokreta i narodni poslanici Dveri, kao i kolege iz Niša i Leskovca.

Srpski pokret Dveri u Prokuplju postoji i aktivno radi pet godina, istrajno i nepokolebljivo predstavljajući politiku Dveri, što počinje da daje rezultate, vidljive i po broju novopridošlih članova. Dveri su svoj značajan doprinos lokalnoj politici pružile i ulaskom u Savez za Srbiju – Prokuplje, koji predstavlja jasnu i perspektivnu alternativu sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Na svečanom otvaranju prostorija goste je pored bračnog para Nedeljković pozdravio i Saša Stojanović, povratnik iz dijaspore. Potpredsednik SP Dveri  dr Tamara Milenković – Kerković je izrazila zadovoljstvo zbog prisustva saradnika iz Saveza za Srbiju i najavila odsudnu borbu protiv režima već u septembru. Izrazila je nadu da će veoma brzo život u Srbiji biti bolji za sve građane, zahvaljujući odlučnoj i energičnoj borbi Saveza za Srbiju. Narodni poslanik Dveri Marija Janjušević je čestitala praznik svim građanima Prokuplja i pozdravila saborce iz Dveri, koje godinama susreće na brojnim aktivnostima u topličkom kraju tokom proteklih godina. Ona je izrazila zadovoljstvo što su Dveri ostale dosledne svojoj politici i što su ostale članice Saveza za Srbiju prihvatile veliki deo predloženih rešenja, koje su Dveri dale za bolji život u Srbiji. Narodni poslanik Dragan Vesović je izrazio zadovoljstvo što Dveri u Prokuplju na svom slavlju imaju predstavnike od Severa Srbije, preko šumadje do juga. Izjavio je da borba Dveri mora biti mudra i uporna, jer je još mnogo rada potrebno da glas Dveri dođe do svih građana, koje treba ohrabriti da ne veruju u ružičaste, lažne vesti.



Predstavnice Ženske snage Dveri, koju u Prokuplju vodi prof. Ivana Nedeljković, su u saradnji sa omladinom Dveri su najavile niz novih aktivnosti na proaktivnom pristupu građanima Prokuplja u cilju promovisanja pravih vrednosti, humanitarnih akcija, građanskog aktivizma, koji na konkretnim primerima najefikasnije približavaju građanima predloge Dveri za ekonomski i politički slobodnu Srbiju, od lokalnih prilika pa sve do vrha države. Akcenat ove politike nije na kritikovanju i ponavljanju problema kojih je svesno čitavo društvo, već na realnim i održivim rešenjima za moralnu, duhovnu i ekonomsku obnovu svakog grada u Srbiji i države u celini.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: