Српски Покрет Двери - Лого
Search
Građani Sent Andrejskog puta u naselju Klisa plivaju u fekalijama

Zatrpani kanali za prijem atmosferskih voda koji su tu ne bez razloga stajali više decenija!

          Posle nedavnog pompeznog otvaranja novog  – Sent Andrejskog puta čija izgradnja je trajala skoro  kao gradnja Skadra na Bojani i čije otvaranje je više puta odlagano ubrzo se pokazalo svo „umeće“ graditelja i vlasti.


          Kao uvod u ovaj „veliki“ graditeljski poduhvat prvo su uz paralelni put sa, bulevarom posečena bespotrebno sva stabla ispred kuća da bi se sa pojavom prvih obilnijih kiša nezadovoljni građani suočili sa još neprijatnijim iznenađenjem.


          Naime prilikom izvođenja radova na ovom putu zatrpani su kanali za prijem atmosferskih voda koji su tu ne bez razloga stajali više decenija. Novoizgrađena kanalizaciona mreža ne može da primi ni vodu iz manjih padavina a kamoli iz većih. Sirotim građanima ulica doslovno pliva u vodi i fekalijama.


          Pozivamo gradsku vlast i lično gradonačelnika Miloša Vučevića da hitno reši ovaj problem a ne da se samo fotografiše na otvaranju saobraćajnica. Ovaj promašaj je samo još jedan u nizu građevinski i projektantski loše urađenih izvođačkih radova pod vlašću Srpske Napredne stranke a koji će debelo koštati građane Novog Sada.


Informativna služba GrO Dveri Novi Sad


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: