Српски Покрет Двери - Лого
Search
Srpska napredna stranka nastavlja sa uzurpacijom medija u Batočini

Batočinska lokalna Hit plus televizija funkcioniše u okviru humanitarnog udruženja Lokalno organizovanje Batočina, sa kablovskom frekvencijom koju je dobila 29.06.2018. godine. Međutim, iako su se predstavili i pokazali kao humanitarna organizacija koja će se prvenstveno posvetiti deci ometenoj u razvoju (svaka im čast na tome, kamo sreće da je još takvih organizacija kao što je njihova) vrlo brzo su doživeli uzurpaciju od strane lokalnog SNS-a i opštinskih (SNS) funkcionera.

Glavni uzurpator lokalne televizije je predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović, čovek bez koga se ne može zamisliti večernja hronika, odnosno informativni program koji treba da informiše građane Batočine o stanju u samoj opštini, a ne da služi za marketing i ličnu promociju ovog lokalnog šerifa.​


Njemu se daje toliko prostora na Hit plus televiziji da je od skoro uveo i praksu da iza njega i njegovih saradnika stoji zastava Srpske napredne stranke dok daju intervjue. Pored toga, on koristi priliku da uvek tokom svog obraćanja vređa svoje sugrađane koji nemaju isto političko razmišljanje kao on, kao i ljude koji mu se politički suprotstave.


Daje sebi za pravo da javno, ali neargumentovano, čestite ljude naziva fašistima, lažovima i prevarantima, čak ih i proglašava za poslednji talog ovog društva. Hit plus televizija mu sve to dozvoljava, čak i reprizira te bljuvotine koje je on izrekao na račun svojih neistomišljenika, bez da im dozvole da javno u njihovom programu demantuju tvrdnje koje su se čule od predsednika opštine i njegovih saradnika.


Mi smo svesni da ovaj lokalni diktator primenjuje sve metode svog „Velikog vođe“ Aleksandra Vučića pritiskom na medije, odnosno sve što Vučić radi na republičkom nivou, Zdravko Mladenović to radi na lokalnom. To je čovek koji svojim (ne)radom svakodnevno uništava Batočinu, odakle mladi svakoga dana odlaze u veće gradove i inostranstvo. I umesto da se bavi rešavanjem tog i još mnogih problema, predsednik opštine se bavi vređanjem opozicije.


Mi ćemo i dalje govoriti o problemima Batočinaca, predsednik opštine neka se bavi vređanjem opozicije, pa kako radili tako nam i Bog pomogao!

 


OO Dveri Batočina


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: