Српски Покрет Двери - Лого
Search
Radovi na Paliluli opasni po Beograđane

Opštinska organizacija Srpskog pokreta Dveri na Paliluli upozorava javnost da su zbog radova koji se izvode u ulicama 27. marta i Kraljice Marije stanovnici ove beogradske opštine ali i svi ostali koji se ovuda kreću izloženi opasnosti.

Na osnovu fotografija koje smo načinili „na licu mesta“ da se primetiti da radovi na pojedinim delovima nisu adekvatno obezbeđeni ili ako ne to, ono barem vidno obeleženi kako  bi se skrenula pažnja pešacima da dobro vode računa gde i kako staju kada prolaze ovuda.


„Ovo su samo neke od udarnih rupa koje se nalaze na trotoarima i u koje se lako može upasti, pogotovu noću jer nisu lako uočljive, posebno je opasno za decu i starije“ rekao nam je jedan od stanovnika obližnje zgrade.




Dveri postavljaju pitanje: da li nam pored ogromne materijalne štete i enormnog rasipanja novca iz budžeta prestonice možda treba i neka polomljena ruka ili noga naših sugrađana, pa da se neko od „odgovornih“ dozove pameti?


Upozoravali smo i ranije da se rekonstrukcijom ovih ulica neće rešiti ni jedan saobraćajni problem, što je trebalo da bude cilj radova, koji su po obećanju koje je građanima Palilule dao zamenik gradonačelnika, Goran Vesić trebalo da budu privedeni kraju do 20. avgusta.




Prva asocijacija  na pomen imena Gorana Vesića postala je rupa, počev od onih u budžetu grada, preko ovih na ulicama do onih koje nastaju probijanjem rokova.


Ostaje nam da se nadamo da će se priča zvana zamenik gradonačelnika Beograda vrlo brzo završiti rupom ali mišijom u koju će pokušati da se sakrije kada bude bežao sa vlasti.

 


Darko Radenković,

OO Dveri Palilula

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: