Српски Покрет Двери - Лого
Search
Održana porodična šetnja u Čačku

Na Porodičnoj šetnji u Čačku okupilo se oko 2.000 Čačana kako bi zajedno poručili da je porodica naša najveća vrednost.

Profesor Radmila Živković, odbornik Dveri u Čačku je istakla da danas biti roditelj nije samo lična sreća već i svojevrstan patriotski čin. „A rađanje nije odluka samo bračnog para već stvar uslova i rađanje mora imati podršku države.“-rekla je Živković.




Ona je naglasila da ovo nije politički skup i da je cilj okupljanja da „zajedničkim snagama sprečimo promovisanje antihrišćanskih i antiporodičnih ideologija“.


Profesor Zoran Čvorović istakao je da neotuđivo pravo svakog roditelja jeste da vaspitava i obrazuje svoju decu i pročitao je obraćanje Vladimira Dimitrijevića.




U tom obraćanju se ističe: „Politički homoseksualizam nema veze ni sa kakvim „pravima homoseksualaca“; on je protivporodična ideologija. Ne sumnjajte u to! Savremena lezbo – feministkinja, Maša Hesen, mrziteljka Vladimira Putina, otkrila je planove političkih homoseksualaca:“ Ovde se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno porodicu, treba – demontirati! Istomišljenici Maje Hesen ne žele da okupiraju samo Beograd. Oni su krenuli širom Srbije, pa im je stalo da okupiraju i Čačak, grad župana Stracimira i vladike Nikolaja, Tanaska Rajića i vojvode Stepe, Nadežde Petrović i Vladislava Petkovića Disa. Zato smo se ovde skupili da im kažemo: Nećete moći!

 


GrO Dveri Čačak


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: